Στους στόχους του TechFuse, εκτός από την ενίσχυση του τοπικού οικοσυστήματος και την προβολή των Ιωαννίνων ως κόμβου καινοτομίας και ψηφιακής οικονομίας, συμπεριλαμβάνεται και η ανάδειξη του ηπειρώτικου τρόπου ζωής.
Έτσι λοιπόν, το βράδυ της Παρασκευής 14 Μαρτίου, ο πρώτος ιστορικά food blogger της Ελλάδας, ο Τάσος Αντωνίου, συγγραφέας γαστρονομικών βιβλίων και ιδρυτής του mamapeinao.gr , σε συνεργασία με τον Θανάση Τάσσο, ιδιοκτήτη του εστιατορίου Erectus και chef patron του εστιατορίου θamõn , θα μαγειρέψουν για τους συμμετέχοντες του Συνεδρίου συνταγές από το τελευταίο του βιβλίο με τίτλο “Μαμά πεινάω, αλλά θα μαγειρέψω εγώ”.
Τα περισσότερα από τα προϊόντα που θα χρησιμοποιηθούν στις συνταγές είναι τοπικά με σκοπό την προβολή της τοπικής παραγωγής και γαστρονομίας.