Προϊστάμενος Χημικού-Μικροβιολογικού Εργαστηρίου, ΠΙΝΔΟΣ Α.Π.Σ.Ι.
Επιστήμονας (Βιολόγος) με αποδεδειγμένη εμπειρία στον τομέα της βιομηχανίας παραγωγής τροφίμων και της φαρμακευτικής βιομηχανίας.
Εξειδικευμένος στη Διαχείριση Αναλυτικών Εργαστηρίων, στην Περιβαλλοντική Διαχείριση, τα Πρότυπα ISO, τη Χημεία Τροφίμων, τη Μικροβιολογία Τροφίμων, τις Μοριακές Αναλύσεις και τη Μικροβιολογία Περιβάλλοντος.
Υψηλές δεξιότητες συμβουλευτικής, με μεταπτυχιακό (MSc) στη Χημεία και Τεχνολογία Τροφίμων από το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων. Διεθνής εμπειρία σαν επιστημονικός σύμβουλος και εκπαιδευτής στη
μεταφορά τεχνολογίας σε τομείς Ενέργειας, Ποιότητας, Έρευνας & Ανάπτυξης, καθώς και Επιχειρηματικής Καθοδήγησης. Μέλος διαφόρων κλαδικών ομάδων εργασίας (Ινστιτούτο Προϊόντων Κρέατος, ΣΕΒΕΚ). Ηγετικός ρόλος και συμμετοχή σε ποικίλα εφαρμοσμένα ερευνητικά έργα, που έχουν οδηγήσει στην ανάπτυξη νέων προϊόντων, επιστημονικών δημοσιεύσεων και Διεθνών Διπλωμάτων Ευρεσιτεχνίας.